Helgen & föräldrahäng på gården

Gud, började veckan med att försova mig rejält! Skulle bara somna om en lite stund och sen vaknade jag typ tre timmar senare. Det resulterade i en missad tvätt tid som jag istället fick boka om. Jag är i alla fall utvilad, så det är väl bra.. men vart är solen och värmen?! Jag fick för mig att det skulle vara mallorca-väder idag.. krämade in barnen i solkräm från topp till tå haha

Nåväl, helgen är passerad och den var väl helt okej. I lördags kom leveransen från Ikea och vi har hunnit montera en möbel so far. Det var en enkel liten byrå till barnens rum. Kände att de behövde vars en egen låda att kunna ha sina egna personal belongings i. De är större nu och det är inte bara leksaker de har. De började samla saker på massa märkliga platser så jag insåg att de har behov för en egen liten plats/låda. De var så glad och till min förvåning blev det inte bara en massa skräp inslängt där, utan de ”inredde” så fint och helt själva i sina lådor.

De fick vars en fotoram med Nalla i också som de önskade sig (måste bara lägga något bakom fotot för det lyser konstigt genom nu).

Sen igår spenderades en stor del av dagen ute. Jag ville prommenera till Almvik och besöka djuren (4H gård), men vi kom inte ens förbi vår egna gård innan det sa stopp. Jag kan verkligen inte gå nu. Istället blev det häng här på gården och det slutade så himla bra. Fyra av Gabriels kompisar från förskolan var ute med sina föräldrar, så vi satt och snackade medan barnen lekte. Det är föräldrar jag faktiskt gillar så det var kul. Det är så sjukt, men när man tänker på föräldrar ser man i huvudet gamla tråkiga människor, men så inser man att andra föräldrar är ju i mer eller mindre i ens ålder nu.. man får en reality check om att det är man själv som är de gamla föräldrarna nu haha (som egentligen inte är så gamla och trista, det är bara en bild man har i huvudet från när man själv var yngre).

Isolde är så häftig. Hon leker med pojkarna som att hon är en av de. Ibland märker jag att de exkluderar henne lite, men hon ger sig inte. Hon kämpar sig fram och är "en i gänget". Hon är tuff och oblyg överlag. Det gör mig så glad. Gabbe låter dessutom inte någon vara elak mot Isolde heller. Men det är märkligt hur mycket pojkar det är på gårdarna här, man ser sällan flickor. Antar att pojkföräldrar är i betydligt större behov av att låta sina pojkar springa av sig än flickföräldrar (om man får generalisera lite).

Inga bilder från igår dock då mamma Jojo inte kan komma ihåg att göra två saker samtidigt haha (umgås & fota). Och jag orkar inte redigera texten ovan då min hjärna är helt off nu så ni får läsa den som den är.

Ha en fin måndag!

Gillar