Helgen, inredning & instagram

Godmorgon 😃 Jag har vaknat pigg och glad och definitivt redo för fredag! Eller ja, alla mina dagar är typ fredagar nu när jag är mammaledig (så jävla skönt!), but still, jag har fredagskänsla i alla fall!

Ikväll blir det i vanlig ordning fredagsmys med barnen. Sen till helgen blir det firande nr 2 av Gabriel med hans vän. Vi ska grilla nere på gården och det blir Pokémon tema enligt hand önskemål. Kommer bli mysigt, hans bästa vän kommer med sina föräldrar som jag gillar.

Jag ska förmodligen också besöka Mio/Ikea. Vill bland annat köpa en ny lampa till byrån i hallen. Jag ska visa er mer sen när jag har fotat. Jag är (som jag tror jag förut skrivit) ute efter en nyinflyttad/minimlistisk känsla. Då menar jag inte minimalistisk inredning (jag föredrar lite tyngre och elegant inredning, med en mix av modernt), utan mer en minimalistisk känsla av att det är luftigt och halvtomt (orörigt). Jag mår bäst så och det är SÅ mycket enklare att hålla någorlunda ordning (och städa).

Tänker mig denna lama, så snygg!

Sen till något annat. Jag ska börja använda min instagram igen, för skojs skull. Har haft ett väldigt långt uppehåll, men nu blev jag sugen igen. Men jag har ett behov att vara något mer privat. Jag har rensat bort alla weirdos och bytt namn till @easypeasylemonsqueezze Don't ask, det var vad som flög upp i huvudet när jag bytte namn 🤷‍♀️ Men de passar ändå.. för det är ju det mitt fokus är på nu - att göra livet (som är så jävla jobbigt och komplicerat) till så enkelt som möjligt. Jag har ju som mål att inte anpassa och förändra mig själv så mycket till allt och alla, utan istället anpassa livet och min miljö till det jag mår bra av. Jag vill bland annat att det ska handla om det, jag vill det ska vara genuint och inte visa en låtsas perfekt yta. Det är bland annat därför jag slutade använda Instagram ett tag. Jag vill vara mig själv och inte tänka eller bry mig om hur saker ser ut som jag lägger ut. Jag vill det ska vara en liten plats för mitt kreativa kaos att få komma fram, precis som bloggen. Hur som helst, följ om ni vill 🥳

Gillar