Helgen & trött på pandemin

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är uppe med barnen och har so far ätit frukost, hängt framför tv:n och smuttat på mitt kaffe. Nu lyssnar jag på musik och sitter vid datorn en stund. Så, vad händer denna helg? Vid 14 har jag en tid för att fixa naglarna så strax ska jag in i duschen och fixa till mig. Efter det ska jag ta en sväng till Biltema. Gabriel fyller snart år och både han och Isolde ska få nya cyklar (de har växt ur de andra). Jag älskar ströva runt i såna affärer som Biltema, fast nu blir det bara snabbt in och ut.

Imorgon har jag tänkt mig göra någon liten utflykt med barnen, kanske köra iväg till en park eller skog.. får se vad vi har lust till. Vi ska också "fira" Nallas födelsedag. Men mer om det imorgon.

Jag vill också se en riktigt bra film, ge mig tips!

Vet ni vad jag saknar? Socialt liv. Jag (precis som alla andra) är så trött på denna pandemi! Jag vill gå ut en kväll och äta middag med en god vän, eller en shopping runda och fika på stan, eller bara hitta på något kul utan krav på att vara utomhus. Ett år med denna pandemi nu. Och det är inte över än och det är viktigt att respektera restriktionerna fortfarande så gott det går. Det handlar inte om man själv är rädd eller inte. Det handlar om solidaritet och att bry sig om sina medmänniskor, det är inte alla som klarar av bli sjuk. Vi måste skydda de. Seriöst, om vi inte kan bry oss om våra medmänniskor, vad har vi i denna värld då egentligen?

Gillar