Hemska fransar & träff med Dalia

God morgon! Dagen bara gick i ett igår. Först var jag och fixade mina fina fransar och naglar. Så nöjd med naglarna, men alltså fransarna Hon gjorde de alldeles för långa och det är volymfransar så det ser verkligen too much ut! Har lust och bara ta bort de helt och köra med mina egna ett tag. Jag ska visa er bild sen, jag ser ut som jag ska på en teater föreställning eller något. Nu måste jag gå runt så här i en månad!!

Sen efter det blev det snabbt hem, hämta barnen och bege oss till Dalia. Det blev verkligen en lyckad träff! Barnen fick hålla hunden på promenaden. De var så glada och Gabriel tog ett sånt ansvar. Så kul att se. Och sen var vi hemma hos Dalia. Isolde fick träffa katt för första gången. Vet ni vad hon sa vid försa mötet; ”Hej Katten” och så vände hon sig om och sa till mig ”Mamma jag älskar den katten”. Ni skulle ha sett hennes ansikte. Priceless. Hon var som hypnotiserad och förälskad. Love at first sight. So, I guess I have to buy her a cat lite längre fram....

Hann inte ta bilder inne hos Dalia med katterna dock. Dalia lagade en jätte god thai gryta (?) till oss. Jag älskar Thaimat. Hade kunnat äta det varje dag.

Gillar