Hjälp mig välja & ute-häng

Har inte vågat använda min nya klocka än. Måste fixa skärmskydd. Jag är världens mest klumpiga människa. Går inte en dag utan att jag slår i något, tappar något, tar sönder något, spiller något eller gör något super hot som att slå upp en bildörr/dörr i huvet på mig själv (true story, lovar, hänt ett antal gånger) haha I alla fall, skärmskyddet skyddar väl lite om jag smäller till den av misstag? Men fan va kul den är! Jag är som en unge när det kommer till sånt. Mina påminnelser vibrerar på armen. Nu jäklar ska jag inte glömma något! Och sen är det kul att se hur pass aktiv man är.

Från årsboken i gymnasiet när min kompis svarade (på skoj) om sitt pinsammaste minne. Vaktmästaren satte sån gul/svart tejp på dörren sen haha som vi dog av skratt. Jag hade jävligt kul i gymnasiet för övrigt.

Och, jag behöver hjälp. Vilken färg ska jag välja på bandet? Mörkblå är en av mina favoritfärger. Men beige/sandfärgat passar väl bättre till de flesta kläder? Sportband eller läderband? Kan dock inte hitta läderbandet i de färgerna (?).

Annars har dagen varit bra (humöret har faktiskt blivit bättre). Vandrade nyss ute med mina syskon, systerson och barnen, så härligt väder! Nu ska jag käka falafel som Juan köpte med sig till mig på vägen hem från träningen. Han har börjar träna igen så jag får lite egen tid i lägenheten. Älskar min man och älskar att vara med honom, men god vad jag älskar ensam-tid i lägenheten! Har saknat det nu när han slutade träna ett tag. Sen blir det serier resten av kvällen.

Min lillasyster med barnen och min systerson.

Gillar