Hög puls & 36

Hej 😃 Jag har haft en bra dag idag. Har fått en stund själv utan barn och då passade jag på att göra superviktiga ärenden. Himla skönt att få vara lite ostörd ibland. Annars har dagen bara rullat på.

Igår var det däremot mindre bra. Jag fyllde år, vilket var jätte kul att bli firad, men jag hade jobbiga biverkningar under dagen. Höjde ju dosen och min puls steg mycket. Men idag är det betydligt bättre. Det är dock jobbigt när medicinen går ur kroppen. Blir så sjukt sjukt trött och helt väck i ett par timmar. Sen när det släppt känns det som jag är helt pigg igen som att det är morgon och ny dag haha Har knappt kunnat sova under nätterna.

Igår, pendlat mellan 110-130 i puls, stilla sittande 😨 Men det sägs vara normalt när man höjer dos..?

Jo, jag har fyllt år! 36! 🎉 Tid är one of my biggest fears, men med mig själv har jag aldrig känt mig så bra som nu. Jag gillar att blir äldre. Jag finner mig själv mer och mer för varje år. Jag vet nu vem jag är och vad jag vill/behöver här i livet. Jag har lärt mig att tycka om mig själv, något jag inte alltid har gjort. Visst, det är inte så alla dagar, men överlag, när jag mår bra, har jag kommit mer till acceptans med vem och hur jag är. Och framför allt, jag har jobbat mycket på att lära om/lära bort mig sjuka och felaktiga saker jag har fått höra/lära mig som barn som har påverkat mig enormt (jobbar fortfarande på den biten). Men jag har ändå kommit en bra bit på vägen inser jag nu. Från att ha haft noll självkänsla och tankar/beteende präglade av (jag skäms för att säga) självhat, till att faktiskt känna mig bra, känna mig värdefull och duglig. Men det har inte kommit lätt. Jag spenderad för ett bra antal år sen ett helt år hos psykolog för att bara kunna säga i slutändan orden ”jag duger”.. men nu känner jag det :) De flesta dagar i alla fall. Och framför allt, nu tror jag på mig själv på ett helt annat sätt. Jag har känslan av att livet har bara börjat och jag kan och vill massor. Jag vågar prioritera mig själv ibland och ta plats (work in process). Ett steg i taget och alla pusselbitar kommer falla på plats.

Oj, blev kanske för personlig nu för en blogg 😬 Får se om jag låter inlägget ligga kvar haha

Gillar