Höör hela helgen

Råkade avpublicera förra inlägget, så här kommer det igen :) Skrivet typ en vecka sen.

God kväll. Det har varit ett några intensiva dagar. Börjat min semester själv med barnen och sen har det varit en del inplanerat. I lördags blev det en 40 års fest i Höör. Det var Gabriels bästa polares pappa som fyllde år. De bor i hus med pool så alla barn som var där badade. De var överlyckliga. Det var kul att få vara lite social, även om det blev en hel del springande efter Juni. Hon är överallt nu 😅 Det lossnade för henne nyligen och hon har nu tagit sina första steg. Än så länge går hon typ 1-2 meter år gången. Men jöklar vad hon klättrar! Högt upp på precis allt.

Jag är väldig dålig på att komma ihåg att fota när jag är på ställen, synd, det var så god mat och tårta! De hade verkligen ordnat allt så bra och fint!

Party Juni 🎉

Sen i söndags träffade jag Julia. Vi var på Skånes Djurpark. Jag tog bara med mig Juni, har inte träffat Julia på länge och ville ändå umgås och prata. Men ska ta ditt barnen någon gång snart, tror de hade älskat det. Jag och Julia tog igen en massa snack i alla fall och våra små tjejer som är nästa exakt lika gamla (en vecka emellan) fick bekanta sig. Så himla sött, de stod och log/skrattade och petade på varandra haha

Vad det gäller mig själv mår jag bra. Jag hade återbesök med min läkare och efter att ha höjt dosen och lagt till en påfyllnadsdos på eftermiddagen känner jag äntligen att det börjar kännas bra. Biverkningarna har till stor del avtagit. Det blir inte per automatik problemfritt, jag behöver köra med mina strategier och allt vad jag nu gör 😅 ändå.. men det flyter på så mycket enklare. Nu känns det ändå som att mina strategier faktiskt fungerar. Tidigare köndes det som att jag höll på att drunkna varje dag.

Jag orkar inte läsa genom hela texten och redigera. Vi får hoppas autocorrect har gjort jobbet 😬

Gillar