Hos sjukgymnasten

Var hos sjukgymnasten idag. Läkaren har kollat på röntgenbilderna och tack och lov är det ingen artros eller annat farligt. Men förmodligen är det något med leden inuti sa han. Jag förstod faktiskt inte vad han menade. Han sa jag måste i alla fall öva upp rörligheten och styrkan. Har fått massa övningar nu. Jag är nöjd! Han verkade kunna sin sak. Nästa gång ska jag få akupunktur också. Jag tror faktiskt att det har att göra med att jag ammade typ mer eller mindre totalt i nästan 3 år liggandes på samma sida hela nätterna. Det är den sidan jag inte kan ligga på och har problem med.

Det finns inget bättre än kaffe och kakor på andra platser. Seriöst, det borde vara lag på free coffee and cookies på alla såna platser haha

Barnen var glada när jag hämtade de och vi hade kul på hemvägen, även om det bara är 5 min. Nu har vi däckat i soffan. Strax blir det middag och sen ska vi leka med presenterna från svärmor. Efter nattning ska jag och Juan kolla på Escape at Donnemora och förhoppningsvis spela lite om vi hinner.

Full fart i dessa ungar!

Gillar