Hos svärisarna & vår lilla politiker

Skrivet tidigare idag, men publicerat nu.

Godmorgon! Jag sitter med morgonkaffet i min stickade tjocka kofta och balkongen öppen så att den friska morgon luften och solens strålar kommer in. Jag har kämpat idag med att vakna upp, jag är så fruktansvärt trött. Nåväl, idag har jag ett par ärenden att ta itu med och lite hemma fix.

Helgen var helt okej. I lördags var jag och fixade naglarna. Gjorde de kortare denna gång och fransk ombre. Älskar långa naglar, men det är jobbigt när man skriver eller på pianot. Sen var vi hos svärmor, umgicks och beställde pizza. Det blev riktigt mysigt.

Älskar svärisarnas hem, så personligt och hemtrevligt. Det här hemmet har jag besökt sen jag var 16 år gammal, här fann jag lugn, trygghet och harmoni ❤️

Isolde var på så glatt humör hela kvällen. Alltså hon har blommat så mycket det sista året och hennes personlighet har verkligen trätt fram! Hon är, som jag förut berättat, väldigt trygg i sig själv. Hon är relativt oblyg och bestämd. Det har hon nog till stor del ärvt från Juan. Men vet ni vad jag tror hon har fått från mig - hon maler på som bara den ibland. Hon gjorde inte det förut, men jäklar vad mycket hon kan prata nu! Hon ska dessutom argumentera och har alltid svar på tal (jag älskar det!). Vi kallar henne för vår lilla politiker. Sen skojar hon väldigt mycket (hon har ett glatt humör överlag), hon säger roliga saker och försöker dra skämt på sitt sätt och sen dör hon av skratt åt sitt egna skämt (mamma Jojo i ett nötskal, jag kan knappt hålla mig för skratt när jag försöker säga något roligt). Jag gillar upptäcka barnens egna sidor och personligheter, men visst är det kul ibland att hitta egenskaper som man känner igen och bara "hmm, that's me!".

Gillar