Hur många barn vill jag ha?

Jag får den frågan ofta. Jag skäms nästan ibland för att säga hur många barn jag ursprungligen velat ha. Jag har alltid önskat mig fyra barn, men jag har alltid trott att jag kommer få tre barn. Och jag tror fortfarande att jag kommer landa på tre. Jag har redan tre egentligen, med min ängel i himlen. Men jag tror jag kommer landa på tre barn på jorden (då blir det ju i och för sig fyra med min ängel). Konstigt när jag tänker på det att jag alltid tänkt så..

Hur som helst, innan jag hade barn tänkte jag att jag skulle vilja ha två tätt först och sen vänta några år och ha två till tätt. Men det var innan jag visste allt som kommer med graviditeter, förlossningar och att uppfostra och ta hand om barn. Hade jag varit yngre när jag startade så kanske det hade blivit så. Men jag blir äldre, riskerna blir större. Med vår tidigare erfarenhet är jag väldigt rädd för att bli gravid och att något ska hända mitt barn eller mig. Det tar psykiskt väldigt mycket på mig. Och då jag inte kan föda normalt mer på grund av förlossningsskadan vågar jag inte göra fler än två snitt. Det är väl de största anledningarna till att jag tror att jag kommer landa på tre barn på jorden. Men vi får se, jag tar inget för givet. Jag vet bara att som det är nu känner jag mig inte alls klar med att ha barn, jag hoppas bara att när/om dagen kommer där vi är redo för ett till barn, att det går vägen för oss. Man vet ju aldrig. Men jag drömmer om en stor familj, om ett hem med harmoni, glädje, energi och massa skoj.

Jag har haft väldigt jobbiga graviditeter, men jag har ändå älskat det samtidigt och jag har aldrig känt mig vackrare än vad jag gjorde då ❤️ Magen ser dock komiskt stor ut den sista tiden haha

Gillar