I can see the light

Nattångesten är sjukt jobbig, men så fort det blir morgon och jag går upp släpper det till stor del. Det är sjukt hur det kan vara så, hur ångest kan play tricks med ens hjärna. Men jag börjar se saker ur ett nytt ljus nu. Snart snart är allt förbi och livet kommer få ett helt nytt kapitel. En början på en ny del i mitt liv. Jag börjar inse att det mest underbara är faktiskt att jag har ingen aning om vad som kommer hända i det nya kapitlet. Eller jo, en del har jag, men i det stora hela blir det starten på något helt nytt. Så spännande! Omfg, livet alltså - jag hatar och jag älskar dig, du är skit jobbig och du är underbar. Jag ska berätta mer så fort tiden är inne.

Idag är jag tacksam för något jag inte brukar vara tacksam för - min hjärna. Jag vaknade och såg ett sms av Lidde som påminde mig om en sida hos mig själv som jag faktiskt är stolt över. Min livsglädje, min förmåga att älska livet, att älska nystarter och gå all in. Jag har en livsglädje långt inifrån som alltid hittar fram trots allt skit.

Nu mina vänner, nybryggt kaffe, frisk luft i balkongen och några djupa andetag och lugna tankar kring dagens förväntningar. Regnet öser ner, men jag känner mig som en solstråle som lyser genom ☀️ Ha en underbar dag!

Gillar