I rymden

Wow vilket väder idag! Värme och sol! Älskar sommar. Man kan vara smink-fri och bh-fri utan att det ser konstigt ut haha Ha lätta klänningar och känna värmen och vinden direkt mot huden. Underbart!

Vi har varit ute och promenerat i timmar. Blev en lång runda ner mot Lindeborg. Där besökte vi lite olika lekplatser, köpte pastasallad och glass och satt i gräset och åt. Jag gjorde vanliga missen som jag gör i början på varje år med att inte ta solkräm och blev lite bränd (barnen har solfaktor 50 som vanligt). Jag är ganska ljus i hyn och blir lätt bränd. Efter typ 25 års åldern släppte jag allt som har med sola att göra. Inte för att jag brytt mig jätte mycket om det, men det är inte överhuvudtaget värt solskador, pigmentfläckar, rynkor eller cancer.. så jag kör solfaktor 20 hela sommaren. Man blir lite brun ändå, men man blir inte bränd. Håller mycket längre dessutom också.

Rymdlekplatsen. Det var helt TOMT, så fucking skönt! Vi lekte länge där, barnen älskade det och fantiserade ihop någon lek där de sprang från vulkaner i rymden haha

Kvällen har vi spenderat i soffan. Vi har kollat på den nya Minions filmen och ätit godis. Barnen somnade nyss och jag ska ta ett glas vin och beställa lite sommarkläder. Jag vill ha ett par lätta klänningar, kanske i något blommigt typ. Ett par nya tygskor. Och några off shoulder toppar, älskar de! Jag gillar i vanlig fall inte ha färglada kläder, det är inte alls jag, jag gillar ha svart, vitt, beige, mörkblått och rött.. min garderob består nästan bara av de färgerna. Men till sommarn kan jag ändå bli lite sugen på något blommigt och färglatt.

Gottis!!

Gillar