I sjukstugan

Jag måste ha fått något muterat jävla virus. Jag mår fortfarande riktigt dåligt. Har feber av och till i typ 4 dygn nu. Och har sjukt ont i kroppen. Varenda muskel värker och det typ sticks/bränns i huden (?!).

Just nu har jag smugit in i sovrummet. Ligger jag i soffan vill barnen konstant något och det känns svårt att säga ”fråga pappa”. Gabriel förstår till en viss del när man är sjuk att man inte orkar som vanligt, men Isolde gör inte riktigt det än. Och så frågar hon så sött ”snälla mamma, kan du...”. Känns så trist att missa helgen med barnen. Morgonen blev mysig i alla fall. Juan gjorde våfflor och scones till frukost med de. Isolde har pratat om våfflor konstant den sista tiden, så gissa om hon blev glad.

Nästa vecka blir det ett besök hos veterinären med vår lilla tös. Hon har gått ner för mycket i vikt. 12 år snart, kanske helt normalt med tanke på åldern, men vill kolla upp det.

Försökt läsa lite, men orkar knappt ens det så ska slå på tv:n istället. Såg klart dokumentären om Aaron Hernandez. Jag älskar dokumentärer. Tipsa mig gärna om ni vet någon bra.

Gillar