Igång

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen. Vaknade 5:59 på strålande humör. Bara några minuter efter smög Gabbe in i vår säng. Han kommer in varje natt eller tidig morgon. Det stör faktiskt inte mig alls. Jag tycker bara det är mysigt. Ibland rör han sig jätte mycket vilket är mindre kul (aj), men det gör ändå inget. Det är bara en begränsad tid vi har våra barn så här nära, sen är de vuxna och lever sina egna liv.

När vi vaknar på morgonen brukar vi prata drömmar. Jag tror inte de kommer ihåg vad de drömmer, men de fantiserar ihop något. Idag berättade Gabbe att han drömde om maränger. Jag sa igår kväll vid nattning att idag ska vi fira midsommar (jag vet, de var igår, blandade ihop dagarna) och att vi ska göra marängsviss med massa jordgubbar och banan. Deras ögon lös upp.

Jag började dagen med tio minuter på min cykel. Jag hatar den rastlösa känslan samtidigt som jag inte vet vad jag ska göra eller hur jag ska komma igång. Känns som jag bara går från rum till rum utan att göra något konkret. Så jag satte mig på cykeln när barnen tittade på tv. 10 minuter bara, sen tröttnade jag haha Men jag cyklar som sagt inte för att träna, utan för hjärnan och det räcker med att man bara får upppulsen en stund. Sen blev det en dusch, påfyllning av kaffe och nu känner jag mig lite mer igång. Strax ska vi ut.

Gillar