Igår

Sååå kul vi hade igår! Vi satte oss på Koi. Tanken var att vi skulle ta en drink, sen äta något och ha kul, men ändå ha en hyfsat lugn kväll. MEN det slutade med att vi beställde lite fler drinkar, dansade och hade så sjukt roligt. Vi stannade där tills det stängde (det blir en nattklubb efter en viss tid).

Har inte varit ute sen innan barnen. Kan säga att kvällen blev helt perfekt, en blandning av först djupa/intressanta samtalsämnen och sen sjukt massa skratt. Efter det stack vi och åt och vi kom hem typ runt 5 (inte den smartaste idén när man ska agera förälder dagen efter).


MEN idag. Jag ville DÖ när jag vaknade. Hade en huvudvärk from hell och har mått riktigt dåligt hela dagen. Jag ska aldrig mer dricka haha But it was worth it though, den här gången. Zeina är en av mina närmsta barndomsvänner. Det är så häftigt och roligt att trots att vi båda är mammor nu och efter så många år fortfarande håller ihop som vänner och kan gå ut och festa precis som back in the day. Vilka minnen man har och fler kommer komma. Zeina är precis som jag, en livsnjutare som vill leva livet till fullo.

Gillar