Ikea & en spik i handen

God kväll! Det har varit lite intensiva dagar, har därför inte hunnit skriva idag. Igår var jag på Ikea och köpte Isoldes säng. Jag frågade min pappa om hjälp och han följde med mig (Juan jobbar långa dagar). När vi kom dit säger de att de håller på att stänga. Jag hade lovat Isolde en ny säng och hon såg så mycket fram emot det, jag hatar att göra någon ledsen eller besviken (i alla fall inte mina barn) så jag typ sket i vad de sa och smög in ändå. Har jag sagt till min dotter att jag skulle komma hem med en ny rosa säng för prinsessor, så kommer jag fan ta mig hem med en också! Sen sprang vi genom till lagret, hittade sängen och vi hann slutligen till kassan. De stängde 18.. vi var klara strax innan 19.. När vi kom hem säger min pappa till Juan att de höll på att stänga när vi kom dit och Juan frågar då hur vi köpte sängen, min pappa svarade "ja, men du vet hur Asia (mitt polska smeknamn) är" haha Jag är väldigt envis när jag vill något. Och när jag inte vill något är det nog inget i världen som kan få mig att göra det.

Hur blir HELA lägenheten stökig av att man bygger en säng?! Har spenderat dagen idag med att fixa hela deras rum, ska fota och visa er imorgon, det blev så fint!

När vi kom hem satte jag igång att montera och höll på hela kvällen. Och fy fan, jag är väldigt händig av mig, älskar sånt, men jag har en tendens att missförstå instruktioner. Först byggde jag skit upp och ner och sen råkade jag få genom en halv FUCKING SPIK i handen. Vet ni hur ont det gör!!!! Jag skrek typ lika högt som när jag födde barn (ja, jag skrek så jag tror de hörde mig ut i korridorerna).

Nu mina vänner ska jag slappna av. Är själv hemma, barnen sover, så ska passa på att ta ett långt riktigt varm bubbelbad, ett glas vin och lyssna lite på musik. Fan vad jag önskar att jag hade en bastu.

Gillar