Ikea, naglar & spjälsängen

Då kan jag bocka av Ikea och naglar. Det blev en fullpackad onsdag. Lite för fullpackad för kroppen sa ifrån rejält, rundan på Ikea gick i slowmotion och på kvällen kunde jag knappt röra mig. Men, jag fick köpt det jag behövde och det var ändå skönt att bara få ta en runda själv i lugn och ro. Saknar verkligen det "normala livet" innan corona. Det blev en madrass till Juni (vill hon ska ha en ny och fräsch en), lite grejer till barnens rum och några små nödvändigheter till hemmet. Så klart nya koppar också.. jag älskar koppar!

I alla fall, nu kan jag fixa färdigt med Junis spjälsäng. Jag kommer samsova med henne (då kan man liggamma och få ut så mycket mer av sömnen, bebis sköter den biten själv), men vill ändå ha en säng utifall att hon är nöjd och t ex någon av de andra barnen smyger in i sängen. Tänker att jag ska ta av ena sidan på spjälsängen och ha den direkt mot min säng, så blir det ju som samsovning fast med lite mer space. Borde inte det bli bra?

Big mama vilar.. fick en del roliga blickar på mig när jag satt där helt utslagen och flåsade haha

Igår blev en lugnare dag. På eftermiddagen blev det pyssel med barnen, vi fixade i deras rum och sen målade vi med nya målarfärgerna och penslarna från Ikea. Vårt köksbord ser numera ut som en stor målarpalett, men men, så är det med små barn - det blir en massa kladd och skit överallt.

Gillar