Imorgon börjar mitt nya liv!

En aning dramatisk rubrik, men imorgon börjar mitt nya liv! Ja, det är sant! Jag måste göra en hel livsstils omvändning (heter det så?). Jag måste få ordning på saker och ting. Jag måste ta mig ur denna jävla fucking återvändsgränd som drar ner mig till botten (jag vet, konstig mening, men ni fattar nog vad jag menar). Som jag förut skrivit jobbar jag hårt på att lära mig hantera mina svårigheter och nu måste jag implementera allt jag lär mig i verkligheten också. Planering, struktur och rutiner har jag jobbat aktivt med nu ett tag. Och att lära mig ta hjälp av folk i min omgivning. Jag har också börjat implementera mer avslappning i mina dagar.

Nu till nästa: kost och motion. Jag vet precis vad ni tänker nu (ni som känner mig i alla fall) - jag har skrivit det hundra gånger innan och aldrig fullföljt. Men först nu inser jag varför just jag måste tänka på kost och motion. Svaret är MIN HJÄRNA. Många studier visar på att det har en bra inverkan på adhd. Jag har funnit ett syfte nu med att träna och äta rätt och det ger mig motivation. Det kommer fler saker och jag vill berätta allt!! Men jag delar med mig av det på vägen. Jag är helt jävla excited!!

Han är smått jobbig att lyssna på, man han säger många bra saker. Tror det funkar även för ”normala” människor om man vill få en mer strukturerad tillvaro.

Gillar