Inga sniglar & klassiska möbler

Vår snigeljakt gick inte så bra.. det fanns inga fucking sniglar! Känns som man ser sniglar överallt hela tiden, men igår såg vi inte en enda! Men vi fick en riktigt skön runda ändå. Det var helt vindstilla, lugnt och tyst. Harmonisk. Gabriel är jätte duktig med cykeln. Jag var ju lite orolig över att ta bort stödhjulen, men han tar ett sånt ansvar på alla sätt och vis! Han får även ansvara för låset och ta ut och in cykeln (jag hjälper honom bara att hålla reda på nyckeln lite), men resten fixar han helt själv. Man riktigt ser hur han växer i det. Vi mötte också upp min vän på lekplatsen, himla kul och barnen fick leka. Tyvärr slutade det med att Isolde kräktes i gungan och vi fick gå hem.. stackaren.

Till något annat. Klassiska möbler. Jag har aldrig riktigt känt mig i den skandinaviska stilen som är så populär. Ni vet de filmer där man ser typ en 40 årig kvinna som ser stark och självsäker ut, bor i ett gigantiskt hus med en elegant och stilren inredning (man får väl drömma lite haha), exakt så är min stil! Möbler med lite tyngd. Mörkt, men med ljusa inslag. Man ska känna styrka och kraft i rummet. Men, jag tycker det är viktigt att anpassa inredning efter själva huset/lägenheten och var jag bor nu passar det inte att ha det exakt så som jag vill. Jag försöker därför få till en lättare klassisk inredning, med lite moderna inslag.

Vi behöver ett nytt matbord, funderar på detta nedan. Vårt kök är ganska litet, vi har ett större bord i vardagsrummet.

I vardagsrummet vill jag ha en ny bokhylla. Jag älskar bokhyllor, tycker det ger så mycket karaktär till ett hem. Vi har dessutom mycket böcker.

Hur vackra är inte dessa?

Drömmen, men detta passar enbart i hus eller i en helt annan typ av lägenhet.

Gillar