Inställt

Dagen började med ett tidigt BVC besök för Isolde.. men väl där, precis innan vi skulle gå in, ringer sköterskan och avbokar (läkaren var sjuk). Ingen fara egentligen för min del, men Isolde hade verkligen sett fram emot att gå till ”doktorn” (hon älskar bvc besöken). Igår kväll la hon fram sina kläder och skyndade sig för att lägga sig i tid. Imorse var hon först uppe och var så glad. Ni kan nog gissa hennes reaktion - det kom stora tårar. Jag fick sätta mig ner med henne och förklara att doktorer också blir sjuka ibland. Istället gick vi till Willys, köpte fika och en liten leksak, och satt ute en stund innan förskolan. Vad gör man inte för att göra de glada?

Hon valde en Spiderman pez till Gabbe också, de glömmer aldrig varandra.

Efter förskolan blev det lite mellis ute igen. Idag blev det mini pannkaksplättar med jordgubbssylt. Funderar på att faktiskt ta med mig matlådor med varm mat (middag) och låta barnen äta ute oftare efter förskolan, de äter mycket bättre ute. Maten håller sig helt varm om man bara packar den rätt.

Ikväll skulle jag ha ett möte med Bris, men Juan kom hem sjuk från jobbet igen, så jag avbokade mötet så jag kan ta barnen. De är forfarande så pass små att det inte går att göra sånt samtidigt. Nu ska jag sätta igång med maten, det blir.. håll i hatten.. köttbullar och makaroner! Snart snart ska jag börja lära mig laga lite mer.

Gillar