Instant gratification & yoga mondays

Mitt inlägg som jag skulle lägga ut igår kväll försvann. Skit också. Ska försöka skriva om det ikväll om jag hinner. Det tar rätt mycket emotionellt att skriva den typen av inlägg. Kunde inte sova i natt. Vaknade en miljon gånger av jobbiga, intensiva drömmar.

Men! Jag är på bra humör nu. Min nya livsstilsförändring har satt sig i huvudet på mig (yes!). Jag brukar ha svårt att fullfölja. Extremt svårt, kan jag säga utan överdrift. Men denna gång bygger motivationen på känslan av direkt satisfaktion av det jag gör, t ex som den fysiska känslan i kroppen av träning. Den där fucking underbar känslan av adrenalin som rusar genom kroppen. Jag har helt fastnat för det nu. Jag har märkt en grej med mig vad det gäller motivation och fokus. Jag måste ha någon form av effekt direkt, annars är det extremt svårt att bibehålla motivationen eller fokusen när det kommer till den typen av mål. Och effekten måste ge mig något som jag blir excited över, något som ger en känsla. Det är svårt att bibehålla motivationen utan den biten. Det är bara så jag fungerar.

​​
Igår kom jag i alla fall fram till en ny rutin: Yoga Mondays. Träning på måndagar kommer alltid vara Yoga. Insåg att efter hektiska helger med familjeliv och en stillasittande måndag på kontoret, är kroppen spänd som bara den. Jag blir jätte spänd av stress märker jag. Igår hade jag så ont i rygg, axlar, nacke, men så så fort Yoga passet var avklarat försvann det. Kände mig som fucking reborn, som en avslappnad gelé klump haha Bästa känslan!

Denna är bra för nybörjare tyckte jag.

Gillar