Inte ge upp

Godmorgon! Jag är hemma med en sjuk Isolde. Vabruari känns av, minst sagt. Det känns som det bara går runt med samma förkylningar och vi smittar varandra om och om igen, är det ens möjligt?

Han lekte vinter och julafton igår kväll (sa han) ❤️ Kläderna på pianot är förbered till nästa dag, jag lägger alltid fram de där kvällen innan. Ibland gör barnen de själva, de börjar bli duktiga på att följa rutiner.

Salsan var så kul igår kväll! Förra gången var jag sjukt trött och ofokuserad, men igår lyckades jag slumra till en stund i soffan efter jobbet och det gjorde sån skillnad! Riktig dans kräver en del fokus, det är en del att komma ihåg och signaler att känna av. Inte min starka sida, men jag är väldigt glad och stolt över mig själv som utmanar mig och faktiskt inte ger upp bara för att det inte kommer enkelt för mig. Min psykolog sa jag skulle jobba på den biten, att inte ge upp så fort frustrationen kommer när något känns svårt (vilket är typiskt för adhd). Det går i alla fall framåt och det börjar kännas mer naturlig OCH det är sjukt kul. Några gånger till, sen tänkte jag våga mig på att gå på deras social dance. Längtar!

Gillar