Isolde på bootcamp

Go' kväll! Mitt lilla hjärta mår äntligen bättre. Ett par smått infekterade blåsor, men alsollösning verkar hjälpa. Imorgon blir det äntligen dags för förskola/jobb. Vi längtar båda, även om vi faktiskt fick till lite mys i sjukstugan.

Isoldes nya avdelning. De är ute. A lot. Jag tycker frisk luft och natur är sjukt bra - men man behöver inte overdo it. Isolde är knappt tre och det är svinkallt ute. Hon är mer stilla av sig ute jämfört med Gabbe och blir kall fort. Och Isolde är ingen outdoorsie tjej.. hon föredrar många gånger att vara hemma. Ni skulle sett stackaren i måndags efter förskolan, rosig om kinderna av kylan, hon var HELT slut och däckade i soffan så fort vi kom hem. Det var som att jag hade hämtat hem henne från någon frilufts-bootcamp. Poor baby (Gabbe hade däremot älskat denna typ av avdelning). Men det som jag mest ogillar är att de äter LUNCH ute VARJE dag. Okej om det är då och då, eller mellis, men inte lunchen.. är orolig att hon inte kommer kunna äta i lugn och ro så mycket som hon behöver (hon är redan svår med maten som det är). Jag hintade detta till pedagogerna lite föriktigt, men vi får väl se hur det utvecklas.. annars får jag väl bli en sån crazy mama haha Det som är bra däremot är att de aktiverar barnen pedagogiskt väldigt bra och att Isolde nu har jämnåriga polare på sin avdelning.

En ny fin bild på min älskade tös. De har redan fått märka av hennes bestämda sida. De berättade att hon totalvägrade ta en bild först. Hon gör det så roligt, för hon säger inte nej på ett blygt sätt, utan hon säger bara ”nej” väldigt bestämt och kort och bryr sig inte om resten sen. Sen hade hon kommit dagen efter och sagt ”nu vill jag ta foto”. Jag älskar denna sida av henne. Ska lära henne att använda sin bestämdhet på ett bra och ödmjukt sätt, men aldrig någonsin ska man trycka ner ett bestämt barn. Det är en egenskap att ta vara på.

Gillar