It’s a........

Det är dags att göra den här bloggen rolig igen! Jag har tröttnat på depresso-Jojo. She’s no fun. Skämt å sido, sånt är svårt att påverka, speciellt om det finns yttre faktorer som påverkar en, men man kan alltid försöka och jag är en människa som under allt det där andra har en enorm glädje och livsvilja. Mina känslor drar ner mig ibland bara. Ett sätt att må bättre när man känner sig nere är faktisk att aktivera sig. Lättare sagt än gjort, men att göra saker som man tycker är roliga påverkar måendet mycket.

Till något betydligt roligare. Jag var ju på kub och sen ganska direkt efter på en tidig anatomigranskning där de bland annat gör ett riktat hjärtultraljud. So far är allt bra 🙏🏻 Jag är i vecka 15 och det är fortfarande tidigt för att se allt, men det mest allvarliga brukar synas redan och de fann inget avvikande alls. Kommer göra om detta ultraljud igen i vecka 18-19. Vi kan i alla fall andas ut lite nu. Oron har varit enorm. Nu ska jag komma till saken.. vi har fått reda på kön och det är en: FLICKA! Jag trodde det skulle bli en pojke i och med att mina första två var pojkar haha Samtidigt har jag haft en känsla av att det är en flicka, kom typ direkt på flicknamn. Vi är så glada och jag är glad att Isolde får en syster, de kommer vara i hyfsat nära ålder (ca 4,5 år emellan). Gabbe kommer vara 6. Tror det blir lagom, även om jag önskar att jag hade varit redo för denna bebis lite tidigare, men man kan inte alltid planera livet.

Ser ni.. nubben, rakt betyder flicka ❤️

Vecka 15. Jag är otroligt andfådd, börjar känna mig tung och magen växer. Tröttheten är påfrestande. Illamåendet kommer och går. Men det är lite bättre än första trimestern. Jag är märkligt nog sugen på frukt och juice hela tiden. Suget efter kaffe och socker är minimalt jämfört med vad det brukar vara. Det är sjukt hur olika alla graviditeter har varit. Denna har jag mått mest illa i.

Gillar