Jag lärde mig visst inte

Hallå! Igår blev det inget bloggande, dagen bara försvann. På morgonen lämnade jag Gabriel på förskolan och sen försökte jag och Isolde ha lite kvalitetstid. Mysa, amma, sova, gosa, mysa, amma haha kvalitetstid med bebis typ. Känns skönt att kunna ge henne 100 % fokus ibland, inte alltid jätte lätt med två barn.

Sen hämtade vi Gabriel på förskolan och gick till Malmborgs för att handla. Jag har tydligen inte lärt mig av Gina Tricot incidenten, men jag tog ut honom ur vagnen och tänkte att det här ska minsann gå bra! Well, it did not. Gabriel gick bananas inne på Malmborgs, Isolde skrek samtidigt, jag drog på dubbelvagnen plus en kundkorg. Kände att svetten rann och håret var överallt i ansiktet. Folk stirrade, så klart. Försökte få Gabriel att gå fint och lugnt, men alltså han var helt vild. Vid ett tillfälle stod han och kastade blöjpaket från hyllorna ut mot gången Note to self: TA ALDRIG UT EN TVÅRING UR VAGNEN NÄR DU ÄR MED TVÅ BARN SJÄLV! Aja, nu lär jag inte göra om det! Han får sitta i vagnen tills han är minst 15!

Lyckades i alla fall hämta ut ett paket (ja, jag var kvar trots kaoset i butiken, I have no shame anymore ). Och gissa vad det var?! Mina nya adidas!! Jag är kär, they're so pretty!!

Gillar