Jag mår så bra!

Underbara fredag! Mitt humör har strålat lika mycket som solen idag! Man är på så mycket bättre humör när man inte är trött. Efter snart två veckors ”semester” känner jag mig utvilad. Ja - jag kallar jobba hemifrån för semester. Jag blir inte alls trött av jobbet, trots att man till och med jobbar mer effektivt hemma. Jag mår så bra just nu. Och jag är så mycket mer närvarande hemma. Mentalt närvarande. Det känns så så bra.

Dagen började med ett videomöte. Kul att ”träffa” kollegorna, de är det enda man saknar. Sen slutade dagen med en så go kund i luren. Efter jobbet hämtade jag barnen, vi hittade en liten väg mitt bland massa buskar som vi utforskade. Gabbe tog det på högsta allvar och tog initiativet till att vägleda oss. Man såg på barnen att i deras fantasi befann vi oss någon helt annanstans.. typ i en djungel. Sen åt vi pannkakor på lekplatsen. Efter en stund mötte Juan och Nalla upp oss. Jag gömde ta bilder, jag är sämst på att göra två saker samtidigt. Fan, hade blivit fina bilder idag.

Barnen dukar oftast. Allt riktigt kebabkött var slut :(

Idag blev det hemlagad kebab i pitabröd. Sen fredagsmys i soffan. Frozen 2 och gottis. Fredagsmys är en stor grej hemma hos oss. Pedagogerna berättade att Gabbe alltid går runt på fredag som på julafton och berättar om vad vi har för fredagmysplaner. Varje fredag vet de precis hela vår kväll haha

Nu: film!

Trevlig kväll!

Gillar