Jag ville ha två & v 37

Sista graviditetsmånaden. Det är svårt att fungera nu. Jag kan inte tänka, känner mig som en muffin i huvudet. Och kroppen LIDER på alla sätt och vis, jag har ont precis överallt. Vet ni, när jag blev gravid hoppades jag på tvillingar. En pojke och en flicka. På det första tidiga ultraljudet när läkaren bara såg en bebis, frågade jag seriöst "säker på att det bara är en?" och blev besviken över svaret. Nu, höggravid and all, kan jag seriöst inte förstå hur det ens är möjligt att ha TVÅ barn i magen?! Hur överlever tvillingmammor graviditeten?! Det känns som jag håller på att GÅ SÖNDER inifrån just nu.. hur får ens ett till barn plats?! Men ja, att få två barn på en gång måste för övrigt vara helt jävla underbart. Vilken lycka, två bebisar på en och samma gång!

1-2 veckor sen. Ska ta ny bild lite senare. Just nu känns magen tung som cement och det gör ont, sjukt jobbigt. Huden under brösten ner mot magen känns avdomnad och det typ bränns/svider på vissa ställen. Men det är underbart att känna Juni.. hennes rörelser, hur hon snurrar runt, en fot eller armbåge sticka ut här och var haha hon känns stor och färdig bakad nu. Som jag längtar!

Nu ska jag värma lite lunch, det blir hemlagad potatismos (från gårdagens middag, jag gör världens godaste mos btw) och falukorv med senap/ketchup/lök/tomat/ost i ugnen. Så gott! Sen blir det kaffe nere på gården medan barnen får leka av sig. Jag tar dagarna som de kommer nu, inga måsten och det känns skönt.. även om min rastlösa själ ger mig lite dåligt samvete. Istället försöker jag passa på att göra sånt som jag tycker är kul, när jag har ork och lust. Idag, om jag orkar och kommer ihåg, ska jag kanske plocka fram mina kameror och pyssla lite med det.

Söndagskaka. Man måste ha en kaka på söndagar! Idag orkar jag inte baka, så det fick bli en från Gastroteket.

Gillar