Jailbirds

God kväll. What’s up? Jag halvligger i sängen, har nyss lagt mig. Öppnat ett fönster och väntar på att det ska bli svalt i rummet. Barnen sover i vårt rum och det var som en bastu när jag klev in. Vi har motorvägen sidan om oss, det är så mysigt att höra bilarna. Älskar det ljudet.

Vi kollade på Jailbirds nyss. Jag har helt fastnat för den. Jag har en fascination för dokumentärer om kidnappade, det har jag redan berättat, men också om folk som begått brott eller gängmedlemmar. Fråga mig inte varför, men jag älskar såna dokumentärer. Detta känns visserligen mer som en reality show, men jag älskar den. De är helt jävla galna. Fan va jag skrattar när de säger ”we met on the bowl” haha

Idag blev det en sväng till Mobilia med barnen. De behövde lite nytt och jag hittade ett par byxor till mig själv. Sen blev det lek ute. När vi kom hem varvade de ner framför tv:n med film och lite gottis. Jag brukar i vanliga fall alltid sitta med de, men de var så inne i sitt så jag passade på att rensa i deras garderob. Vilken lättnad att få det gjort. Jag är sämst på att ta tag i sånt.

Gillar