Jobb-tjejkompisen

God kväll :) Ligger i sängen i skrivandes stund. Ska försöka sova snart. Imorgon blir en lång dag. Först jobb, sen hämta barn och sen iväg på en afterwork. Denna afterwork blir i alla fall en lugn en! Middag med teamet på en restaurang som skulle vara väldigt fin (enligt mina kollegor) och planerar vara hemma tidigt dessutom. Kommer bli trevligt i alla fall.

Jag har märkt att jag är väldigt annorlunda på jobb nu än vad jag var förut (innan mammaledigheten). Förut ansträngde jag mig ändå en del för att lära känna andra kvinnor och flera av mina nära vänner är tidigare kollegor. Eller ansträngde och ansträngde, jag har alltid varit en ganska trevlig person (om jag själv får säga) och jag ger mycket av mig själv i relationer med vänner. Det har kommit naturligt för mig och jag har alltid haft relativt lätt för vänskapsrelationer.

Men nu har jag svårt att ”klicka” med kvinnorna. De är alla jätte trevliga, men jag känner bara att jag har knappt energi för att socialisera på det viset. Jag känner mig smått efterbliven i hjärnan sen barnen och har glömt all form av artighet/vänlighet dessutom. Har liksom inte ork för det längre. Har väl blivit en av ”zombie mammorna” nu. Men jag saknar att ha den tjejkompisen man klickar med på jobbet. Som alltid has your back och som man snackar/skvallrar om allt med. Jag saknar Julia!! Man är liksom mer vaken tid med sina kollegor än med familjen, så det är ändå viktigt med relationerna på jobbet. Älskade att komma in förut på jobb och det första jag gjorde var och snacka med Julia, gå och hämta kaffe tillsammans. Prata om ALLT i ens liv. Allt det privata ventilerade man på kaffepauserna med varandra. Det är guld. Men hon kommer tillbaka ❤️

Gillar