Jobbig dag

Jag har en sån där jobbig jävla dag där det känns som en enda stor röra i huvudet, omringad av en dimma. Försöker göra grejer här hemma, men det slutar bara med att jag går från ett rum till ett annat och får inget gjort. Den inre frustrationen som skapas av det är så jävla jobbig. Om man bara hade kunnat plocka väck den här dimman. Testar i alla fall att faktiskt låta bli och inte känna press på att idag måste bli en bra konstruktiv dag, utan vissa dagar får bli dagar där man inte gör något speciellt. Det är okej, alla har bajs dagar ibland. Jag är ju trots allt också gravid. Ofta funkar det göra något kreativt där jag inte behöver använda någon direkt planerings/struktur förmåga, utan bara kan gå på känsla och sätta mig in i något.

Så, idag ska jag:

  • Skriva en stund.
  • Byta om, packa ner en mellis och ta en promenad.
  • Pyssla/rita med barnen.

Haha, det är nog en lista mer för min egen del än för er att läsa här. Nåväl, att skriva och få förklara för "någon" (och vid detta laget är Juan nog helt less på att lyssna på sånt här 😅) är terapeutisk för mig och ger mig en klarhet, så ibland får ni stå ut med dessa tråkiga inlägg ibland.

Senare ikväll ska jag försöka få till ett inlägg om när vi berättade för barnen om vår lilla flicka i magen. Vi hörs gott folk ✌🏼

Syrran kom förbi igår och barnen fick fina julklappar. Isolde målar på små Frozen statyer, älskar att se de så fokuserade.

Gillar