Jobbig nattning & bekväma pumps

Guuud vilken jobbig nattning idag! En timme tog det för Isolde att somna. Jag vet, en timme är egentligen inte mycket i jämförelse med hur lång tid det faktiskt kan ta ibland, men just idag ville jag bara det skulle gå fort. Efter en timme låg hon fortfarande och babblade och skrattade (hon blir lite flummig när hon ska somna) så då sa jag godnatt och gick ut. Hon låg kvar tyst och efter en stund när jag kollade till henne sov hon. Lättnad! Definitivt inte alltid som det funkar att göra så.

Till något helt annat. Pumps. Framförallt bekväma pumps. Nu har jag hittat de! De kanske inte är de snyggaste, men om man är ute efter vanliga svarta, klassiska pumps till t ex jobbet så kan jag verkligen rekommendera dessa! Så sjukt sköna. De har en mjuk sula i och sen är modellen i sig väldigt bekväm och rymlig. Jag trodde mina Michael Kors pumps va bekväma tills jag testade dessa (dock är MK’s mycket snyggare. Men dessa kan man i varje fall nog ha en hel dag på sig utan problem.

Ser ni sulorna på andra bilden?! Varför är inte alla högklackade skor så?? Rockport heter de och ni hittar de på Håkansson. 

Gillar