Jobbiga dagar

Fy fan vad jobbiga de senaste dagarna har varit. Juni har feber och hosta, så hon har svårt att sova på natten. Hon har gallskrikit av övertrötthet. Det gör ont i mammahjärtat att se henne må så dåligt. Jag har spenderat nätterna med att vagga och bära runt på henne i lägenheten, i timmar. Det lilla jag har lyckats sova har varit sittandes med henne i famnen på mig. Hela ryggen, armarna och axlarna värker 😭

Efter lämning av barnen i morse somnade jag och Juni i två timmar i alla fall, så jag var lite piggare resten av dagen. Fixade en del med förberedelserna inför Isoldes födelsedag. Ninja-tema ville hon ha i år. Just nu är hon inte alls intresserad av flickiga saker, det ska bara vara ”coola saker” säger hon haha Hon tar efter Gabbe mycket nu märker man, hon ser upp till honom. Deras band, det är så speciellt.

Kvällskaffet ☕️

Man får ventilera när man har små barn (man måste få gnälla av sig), men man får samtidigt försöka tänka positivt - alla tuffa perioder passerar förr eller senare. Hoppas på att natten bli bättre idag och imorgon är en ny dag. Längtar redan efter morgonkaffet och friska luften på promenaden till skolan/förskolan.

Gillar