Jobbiga dagar

Vilken dag. Kunde inte somna igår och var vaken fram till 04 och jag stiger upp 06 varje morgon. Det kanske låter löjligt, men jag är sjukt upprörd (to put it in a nice way) över en grej och när jag blir upprörd och kommer upp i varv blir det så enormt inom mig. Har jätte svårt för att komma ner i varv mitt i det. Så jag låg ilsk som ett bi (arg som ett bi?) hela natten och det var omöjligt att somna. Har väldens PMS också och det underlättar inte det hela.

Sen imorse hade jag tandläkare och på vägen till tandläkaren tror jag att jag får syn på Dalia. Och jag blir så glad! Jag rusar fram till henne och typ halvt slänger mig på henne och börjar kramas - but it wasn’t Dalia ‍♀️ Jag utbrister ”förlåt, trodde du var min kompis” och sen börjar vi båda skratta. Tjejen skojade till det och sa lite komiskt ”lite creepy, men det är lugnt” och sen skrattade vi en stund. Men gud, den här tjejen var som Dalias dubbelgångare. Eller så kanske det var sömnbristen haha

Idag lyssnar jag på denna. Hennes nya, älskar den. Killens röst alltså, my god! Han låter så snygg.

Sen gick jobbet som det gick när man sovit två timmar. Men det blev en god lunch med Julia i alla fall på ett mysigt nybyggt café vid jobbet. Nu har jag hämtat mina älskade ungar. Varvar ner en stund i vanlig ordning innan jag ska sätta igång med middagen. Sen har lovat barnen att vi ska måla. Jag älskar att måla, men måla med barnen slutar med kaos varje gång.

Gillar