Julafton med kräksjuka

Alltså gud, var ska jag börja… den 23:e började jullovet och jag spenderade dagen hemma med mina tre små kottar. Vi skulle börja med julmyset, men istället börjar Juni hosta och Isolde börjar kräkas 🤦🏼‍♀️😫 Dagen innan julafton. Julafton skulle i år firas med min sida, men det var bara till att ringa och ställa in. Hade så sett fram emot att träffa mina systrar och fira jul med de. Tack och lov hade vi julmat och allt hemma så det gick att fira jul ändå, men stackars Isolde spydde hela julafton och var så ledsen. Hon sken upp en stund när julklapparna skulle öppnas, men hon mådde jätte dåligt och låg i soffan med en hink mer eller mindre hela dagen. Tyckte så himla synd om henne och att det blev så exakt på julafton. Själv sprang jag mellan att fixa julafton och trösta Isolde/torka spya.. men lite julkänslan hade jag ändå när man såg barnens glädje när de öppnade julklapparna. Vet att detta låter som världen klyscha, men den största gåvan är att se de glada.

Barnen klädde själv på sig till tomtar och sattes en mössa tomtemössa på Juni, så det var bara till att ta en julbild 🎅🏻

Polsk julsoppa enligt tradition. Såååååå god. Kör en blandning av polsk-svensk julmat.

Juni. Min älskade Juni firade första gången jul. Jag blev väldigt sentimental över det. Hon var så glad hela kvällen och blev helt exhalterad när barnen öppnade julklappar. Hon fick så klart också. Många köper inte till bebisar och det kanske är helt förståeligt/normalt med tanke på att de inte förstår så mycket, men jag handlade till henne precis som till de andra. Är bara så glad och lycklig över att hon är här. Minns att jag var gravid förra julen och skrev ”tänk att nästa år är hon här”, men inombords fanns en enorm rädsla för tänk om vi sitter vid julbordet utan Juni. Men allt gick bra. Tänk att allt gick bra.

Spyhink i bakgrunden.. vilken jul alltså.

Jag fick på mig min gamla jul klänning som jag hade året innan jag blev gravid 🎉 Älskar rött.

Gillar