Julen

Jag orkar inte beskriva hela julfirandet, tycker personligen såna inlägg är så tråkiga, men summerat så hade vi en riktigt mysig jul. Minimal stress och istället kunde vi njuta av stämningen. Vi firade den 23:e själva och 24:e med Juans föräldrar och bror.

Känslan vid julbordet när vi firade den 23:e.. där satt jag med bebis i magen och tänkte att nästa år sitter vi här och är en till. En till ny liten varelse, en till ny personlighet, en till ny energi i vår familj. Gabriel och Isolde känner vi, men vem är den här lilla varelsen jag bär på? Det är så spännande, jag längtar så mycket efter att få lära känna detta lilla liv som kommer bli en del av vår familj. Och tacksamheten jag kände.. jag har en till själ att älska och ge kärlek till. Jag har så mycket kärlek inombords och i mitt liv. Att kunna ge kärlek slår allt annat.

Nedan kommer lite bilder från 23:e, vår egna jul.

Som vanligt en polsk-svensk variant. Polsk jul kommer med väldigt mycket tradition (Juan tycker jag är lite cray-cray med alla traditioner, men jag älskar det och håller vid allt sånt, det är viktigt för mig). T ex innan man sätter sig delar alla en bit sån vit grej man får från kyrkan med var och en och önskar de något inför kommande år.

De blev så glada över sina julklappar!

Polsk traditionell kaka. Alkoholfritt vin såklart.

Och lite bilder från den 24:e, chilensk jul med kalkon. Såååååå gott, ni anar inte! All dryck är givetvis alkoholfri. Dricker aldrig runt barnen (eller nu när jag är gravid för den delen heller).

Jag försökte få plats i en gammal klänning som definitivt inte är en gravidklänning, blev minst sagt tajt, men kändes onödigt att köpa en ny klänning för bara en kväll.

Rejält trött.. ni kanske ser det.

Gillar