Julklappar (tips till barnen)

God kväll. Det har varit fullt upp med förberedelser de senaste dagarna, därav står bloggen lite tom. Nästan alla julklappar är nu köpta och kvällen har jag spenderat med att slå in de.

För er som inte har köpt julklappar än och behöver inspiration med julklappar för barn, har jag köpt: till Gabriel (som är 4,5 år), tre olika PJ maskleksaker (väldigt populärt bland små pojkar nu), ett bokstavsspel (han börjar intressera sig för läsa/skriva), en målarbok och målarfärger. Isolde (som är 3 år), har fått ett dockset med tillbehör, en interaktiv katt, ett playdoh set, kattpussel, målarbok och målarfärger. Vi kör på fem julklappar var, tre större och två småsaker. Känns lagom.

Några av julklapparna. Fan vad jag hatar att slå in presenter!

Nu ska jag varva ner med lite läsning i sängen. Försöker läsa klart de böcker jag har påbörjat. Just nu läser jag En dåre fri. Riktigt bra och intressant. Fattar inte varför jag inte läste klart den till att börja med.

Jag har lite inlägg som jag har typ mentalt skrivit som jag vill dela med mig. Men helt ärligt har jag lite svårt att fokusera nu och få ner det på datorn. Lite annat som tar plats i min hjärna för tillfället. Men det kommer :)

Gillar