Jullov!

Nu har jag och barnen officiellt jullov! De hade julfest som avslutning idag på förskolan och kom springandes mot mig vid hämntning och skrek ”mamma, mamma, jultomten var här!”. Jag blir så glad och varm inombords av att förskolan gör sånt här för barnen. De hade julmiddag (wow vilken fin dukning de hade gjort), fika, dans/lekar och fick med sig en liten julpåse hem från tomten. Jag fick också se en video från när de hade Lucia. Några lyckotårar kom, jag blir så rörd av sånt.

Juans överraskade mig med lunch 😛

Till något helt annat, min telefon har kommit!!!! Juan är och hämtar den nu. Jag känner mig som en liten unge som ska öppna en julklapp! Men jag erkänner, har smått ångest över att jag la så mycket pengar på en telefon, nästan så jag skäms lite. Sen vi fick barnen tänker jag mycket mer på att vara ekonomisk och inte slösa. Även om vi har helt okej med pengar, får jag dåligt samvete, det känns som jag hade kunnat spara det till barnen istället. Så kan man egentligen inte tänka, man är ju fortfarande människa trots att är förälder.. men ja, barnen blir automatiskt prio i allt. Tänk att jag slösar kanske 1/4 av vad jag förut gjorde innan barnen.. oh lord så mycket pengar jag gjorde av med innan 😱

Strax efter middag fortsätter vi starten på jullovet med julfika framför en julfilm! Lussebullar, pepparkakor, clementiner och alkoholfri glögg. Älskar julen!

Gillar