Just as before

Hade en så skön dag igår. Blev en spontan träff med Zeina. Vi körde ner till Bo01 och där fikade, promenerade och tramsade vi oss. Så sjukt kul vi hade. Skrattade helt hysteriskt vid ett par tillfällen. Kändes som det var precis som förut, innan barn, när vi var yngre och bara var ute och hängde. Fast med barnen då med oss nu. Och som vi teamworkade med barnen. Hjälptes åt och växlade barn när det behövdes. Allt flöt på så enkelt och smidigt. Och jisses vad vi pratade, typ i mun på varandra Märks att man är mammaledig.

Vi pratade en del om att även om man har barn måste man få vara sig själv. Självklart förändras man, men samtidigt ska man inte glömma att man är en egen person bortsett från barnen också. Man behöver inte alltid vara perfekt eller bete sig som en "mogen mamma". Man får skämta, dumma sig, snacka skitsaker, etc. ibland. Man blir så jäkla seriös när man blir mamma. Man ska inte glömma bort att bara slappna av och ha kul också. Som på gamla goda tiden haha

Idag däremot har jag kämpat med tröttheten. Dagen var planerad (på hemmaplan) och barnen var lugna, men alltså jag kom ingen vart. Kunde knappt tänka kändes det som. Ligger i skrivandes stund i sängen, ljust fortfarande, men idag ska jag för en gångskull lägga mig tidigt.

Finns en del galna klipp och bilder men de får ni inte se Vi blev bland annat jagade av ett gäng myggor.

Gillar