Just my luck

This day alltså ‍♀️ På jobbet från ingenstans fick jag en allergisk reaktion. På en minut svullnade jag upp i halsen och ansiktet så det blev svårt att andas. Hade allergi tabletter med mig så jag tog en tablett, det blev något bättre. Ringde 1177 och de sa jag skulle in direkt till akuten. På akuten fick jag kortison och det ska jag ta fem dagarna nu. Vet inte riktigt vad jag reagerade på, antingen på antibiotikan som jag tar för tillfället eller jordnötterna som jag satt och åt samtidigt (so much for a healthy snack). Alltså seriöst, jag råkar alltid ut för de mest konstigaste sakerna out of the blue. Vet ni hur jag tror min död kommer vara. Det kommer vara något sånt här ”kvinna promenerad på trottoar nära tak-kant då en istapp plötsligt föll av och träffade henne i huvudet, hon dog direkt” haha Visste ni att varje år dör människor av detta, true story. Det är just my luck. Bäst att inte gå nära några tak-kanter under vintern

I brist på bilder får ni en låt istället :)

Jag mår inte så bra nu efter allt, känner mig helt slut och smått påverkad av antihistaminet. Juan nattade barnen och jag ska ta ett bad nu.

Imorgon har Gabriels avdelning - lyssna på detta - Nalle björnens dag. They redid Halloween till NALLEBJÖRNENS dag (?!?!) Det är inte ens close ju! Hur ska jag förklara detta för barnen nu.. vi firar jul, halloween, nallebjörnensdag och Isolde ska ha kattkalas haha Aja, det blir kul för barnen oavsett. Tyckte bara det lät så komiskt att man ändrat på Halloween, men tanken är nog god då alla inte vill fira Halloween. 

Gillar