Kalas

Oh lord! Busfabriken.. på en lördag.. på kalas med massa flickor utklädda till prinsessor.. ljudnivån där inne, ja ni kan tänka er. Det är kul att gå med större barn när man själv kan springa runt och leka med de, men att vara där på kalas och dessutom med en bebis var skit jobbigt. Juni blev jätte rädd för ljudet, första gången jag sett henne bli rädd i en annan miljö. Fick typ amma och bära på henne hela tiden och hon kunde inte alls somna fast stackaren var så trött. Sen vet jag inte varför, men det är mycket högre ljud på Busfabriken än på Leos, föredrar definitivt Leos. Det är något surrande jäkla ljud så det låter som man är på en båt där, skit högt.

Okej, ska sluta gnälla som en kärring över ljudet nu haha Isolde hade i alla fall skit kul och efteråt stack vi och köpte mat på McDonalds. Vi åt i bilen där det var TYST 😂 När vi kom hem somnade äntligen Juni. Isolde och jag kröp ner i soffan. Hon tittade på Simon och jag vilade. G & J var iväg på ett annat kalas i Höör hos Gabbes bästa polare. Jag är så glad att de kan hålla kontakten trots att de flyttat dit.

Nu är i alla fall alla kalas över 😅

Glömde ta bilder på Leos, men här är några från idag.

Varje gång jag säger ”le” till Isolde 🤣

Dagens ”outfit”. Ribstickad tröja och kjol. Kjolen är så fin, knälång och figurnära med en slits (som inte syns på bild).

Gillar