Kaos att komma ut genom dörren med två barn

Hey guys Blev en oväntad blogg paus. Jag kan vara lite ”spontan” på det viset. Eller ska man kanske säga impulsiv.. Har jag inte lust för något så är det stor sannolikhet att det inte blir av haha Men nu börjar bloggsuget komma tillbaka!

What a day alltså! Morgonen började med en hel del kaos. Alltså det här med att komma utanför dörren.. Hur jag än gör blir det en kaotisk situation. Jag planerar, jag packar kvällen innan, tänker positiva tankar, använder alla mina knep för att vara stressfri.. typ lyssnar på musik. BER TILL GUD!! Haha nej, inte riktigt, men ni fattar. Men barnen springer fram och tillbaka, drar ur allt som jag packat ner, vantar och mössor över hela lägenheten, klär jag på den ena så gör den andra kaos under tiden.. Byter jag sen barn kanske den som jag redan lyckats klä på får för sig att ta av sig allt igen (eller något annat bus), just for fun tydligen.. ja, ni vet nog hur det är. Jag hittar inget, springet och ljudnivån av två busungar (plus min egna stress över det) gör att det är svår att inte bli irriterad. Så hur gör man för att kom utanför dörren med två små VILDA barn på ett lugnt och smidigt sätt?! Finns det ens? Idag provade jag att klä på de framför tv:n och fixa allt då, något smidigare, men ändå kaos. Jag kom hemifrån, men dock utan en fleecejacka och Isoldes ena sko... Hur gör ni andra?!

Har inte orkat ta en enda bild, så istället får ni se en sliten och trött morsa haha

Vi åkte iväg och träffade Lidde och hennes lille på öppna förskolan. Blev en helt underbar dag och fast jag kom dit med en stressnivå till max, fick jag ny energi och blev lugn inombords. Vi gick en lååång promenad efter lunch. Frisk luft, natur och bra sällskap gör under. Min Gabbe är så duktig nu på att följa med på promenader (stå brädans förtjänst till en viss del, rekommenderar den verkligen!). Det blev en grymt bra dag. När jag kom hem blev det lite storstädning.. spilld juice över typ halva hallen från morgonen, så det blev bara till att sätta igång och moppa golv.. Nu är jag helt slut, äter kvällsmat, dricker te och snart ska jag ta ett bad. Ha en trevlig kväll!

Gillar