Kaos i vanlig ordning

Godmorgon! Igår gjorde vi ett försök till att storstäda och rensa ut i hemmet. Jag skämtar inte, men det såg värre ut när vi slutade, än när vi började. Det är kaos att göra sånt med två barn samtidigt. Isolde är i en ålder nu där hon drar ut allt hon får lust för och det triggar igång Gabriel så han också börjar dra ut saker igen. Vi låter de hjälpa till mycket och vara delaktiga, men det blir till bekostnad på vår mentala hälsa HAHA

Hur som helst, igår var jag helt slut och fed up med semester och ungar. Fantiserade om att jobba igen. Eller ta en resa själv. Skämt å sido, men nu är det bara en vecka kvar av semestern med Juan och sen är jag en vecka själv med barnen. Längtar till min vecka själv med barnen. Då ska vi planera och strukturera upp dagarna på vårt vanliga vis. Kvällen avlutade vi i alla fall med ett glas vin och kollade på stand up.

Det var denna jag skulle visa er. Den ska vi ha i köket, det ska bli ordning och reda på saker! Jag och Juan är sämst på att få saker gjorda och på att komma ihåg (jag) så detta är nog en bra idé. Mitt minne sen jag blev mamma alltså. Jag är nog värre än en dement person. Samtidigt är det mer än ever att hålla reda på när man är förälder.  Och att planera och kommunicera med en man verkar vara något utav en konst. Tavlan blir nog ett bra verktyg.

I förrgår grillade vi hos Juans föräldrar och idag blir det bada, det ska bli 27 grader.

Gillar