Kaos på badhus & firar livet

Hallå... jag är så trött och har därför inte orkat skriva. Men, är lite pigg nu så tänkte jag tittar in här.

I lördags var vi på Hylliebadet. Jag var där med bara Gabbe (ska med Isolde denna vecka). Syftet är att lära de simma, därför tar jag de en och en. Men vilket kaos att ta sig in, det är som en fucking labyrint där! Först så började hon i kassan babbla om de där jäkla klockor och sen fortsatte hon med att man går till höger, vänster, höger, vänster, upp, ner, diagonalt (typ så lät det i mitt huvud 🤯). När vi kom förbi kassan och hade yrat runt en stund, kom det fram två supergoa lite yngre tjejer och visade oss vägen haha. Sen efter badet blev det ännu mer kaos för vi kunde inte hitta tillbaka till våra skåp efter att vi hade duschat. Och jag fattar inte varför jag gjorde så här, men jag blev fett irriterad för vi letade och letade och inget jävla skåp var vårt, så jag och Gabbe vandrade ut i bara handdukar fram till kassan för att få hjälp att hitta tillbaka. Som folk glodde. Jag är ju en sån där vardags-awkward prson haha Man är det när man är virrig och inte tänker sig för 🤦🏼‍♀️

Vi hade i alla fall skitkul på badet, som för övrig var super att gå med barn till. En stor pool för vuxna också, ska nog börja motions simma själv där. Jag gillar att simma. Efter badet åkte vi till BK och käkade. Jag och Gabbe är exakt likdana. På BK var vi helt slut och båda spacade ut helt. Tror vi satt där en timme, jag i min lilla fantasi värld och Gabbe i sin, helt nöjd. Älskar för övrigt när man kan umgås så med andra, när man vara kravlöst i varandras tystnad när man vill.

Äntligen har jag installerat nya framåtvända bilstolen till Gabbe. Isolde tar över hans gamla BeSafe. Kan för övrigt rekommendera BeSafe starkt, den rymmer barn upp till 5-6 utan problem, dyr men värd varenda krona.

Igår kväll beställde jag och Juan hem pizza. Jag ville fira.. livet! Juan är rationell och realistisk, han svävar aldrig bland molnen. Jag är flummig, yrar runt och svävar för det mesta i det blå (även om jag är väldigt jordnära på andra vis). Nu har jag i alla fall lyckats få med honom på att vi ska fira allt möjligt! Jag vill inte skjuta upp lycka, jag lever för känslor i stunden, vad som händer imorgon har jag ingen kontroll över. Men jag har kontroll över att ta vara på lycka när jag känner den!

Calzone och oxfilé pizza 😋

Gillar