Kaotisk morgon & Pildammsparken

Det blev en smått kaotisk morgon. Jag låg och ammade Juni imorse och kom på att det var måndag. Kollade bvc boken och insåg att bvc besöket med läkare var idag - inom en timme. Fort som fan klädde jag på mig och försökte få ordning allt. Alla med bebisar vet nog att en timme för att göra sig själv och bebis i ordning (amning och allt annat) är väldigt lite tid, jag skulle dessutom vara framme inom en timme. Mitt i allt får jag ett sms från bvc sköterskan att läkare är sjuk och besöket ombokat. Lättnad! Men vid det laget var jag typ svimfärdig av stressen 😅 Juan begav sig med barnen till McDonalds för lite frukost, jag stannade hemma för att komma ner i varv. Jag och Juni har nu ammat och myst i soffan framför nyhetsmorgon, skönt. Strax blir det en promenad och kaffe ute.

Igår blev en skön dag i Pildammsparken. Skönt att börja kunna göra saker som vanligt igen. Herregud så enkelt allt känns utan en tung gravid mage och nu när snittet är någorlunda läkt. Finally!

Barnen tyckte däremot Pildammsparken var lite tråkig till en början, så jag fick göra det lite roligt och använda fantasin haha

Gillar