Katt-jul set & sjuk

Hur söööött är inte detta set! Innan jag hade en dotter tyckte jag att flick-barnkläder med motiv var det fulaste som fanns, men nu har jag börjat älska det. Jag ser hur glad hon blir och det är nog det finaste att se, ens barn glada. Jag överdriver inte, men hon skriker av glädje när hon ser de. Och hon ser sååå söt ut när hon stolt vandrar runt i sina flickkläder. Jag smälter inombords när jag ser henne så. Känner mig löjligt glad över att jag hittade detta set till henne! Hon ska ha det och en tomtemössa på sig på torsdag. De har inget luciatåg, utan man sitter bara i en cirkel och sjunger med barnen. Gabriel ska vara tomte.

Från HM

Jag blev lite chockad när jag nämnde Lucia för Gabbe och han återberättade om förra året, sjukt att de är så små och minns så bra. Det är därför man ska vara försiktig med sina ord och handlingar, barn är som svampar, suger åt sig allt och det fastnar och formar deras små personligheter.

Ska lägga mig nu. Jag känner mig sjuk (nu ska ni få höra min diagnos: ont i halsen, matt i kroppen, ont i hela kroppen och i lederna = förberedd er på många gnäll-inlägg nu haha) och det känns som världens mensvärk är på gång. Imorgon vaknar jag förmodligen med känslan av att jag har blivit överkörd av en traktor under natten.

Gillar