KidDo magnettavla - struktur för barnen & överraskning från svärmor

Äntligen, paketet från KidDo uthämtat! Just to make it clear, detta är inget samarbete. Jag tycker bara produkten är sjuk bra och då vill jag skriva om den. Det är en liten magnettavla med tillhörande magneter för att skapa synlig och enkel struktur för barn.

Morgnar och kvällar är inte det lättaste här. Det känns lite som att bestiga ett berg för att få Gabbe att hänga med på morgon- och kvällsproceduren. Det i kombination med att jag själv har extremt svårt för rutiner har lett till ett mindre kaos. Jag hittade denna tavla som jag tänkte kunde vara motiverande för barnen. Den ger en tydligt visuell struktur. Barnen kan vara med och planera och även bocka av aktiviteterna (vilket gör de ännu mer motiverade). Lovar att berätta hur det går när vi testat den ett tag.

Jag läste lite snabbt först så jag missförstod instruktionerna för hur tavlan ska användas, men läste nu igen och man ska alltså sätta alla magneter/aktiviteter till vänster och när de är klara flyttar barnen själv över de till höger sida. Makes lite mer sense än hur jag planerade upp först haha Men orkade inte ta om bilderna :)

Ni hittar tavlan HÄR

Igår överraskade svärmor oss med en omtänksam present, hon ville vi skulle göra något mysigt så hon skickade som en överraskning pengar som vi sen beställde McDonalds mat för. Vi har inte setts på länge pga corona. Väldigt fin gest, det var super gott och barnen blev så glada.

På kvällen blev det serier i vanlig ordning och idag har varit en städ-söndag. När barnen har somnat ska jag ha min lilla egentid inför veckan, det är standard varje söndag. Ska försöka skriva lite också eller sätta mig vid pianot en stund. Kan inte dygnet har fler timmar typ?

Gillar