Klarade testerna & glömde dejt

Alltså vet ni vad!! Vet ni vad?! Det gick bra!! Det gick fucking bra!! Jag gjorde testerna dag. Jag valde en dag som jag hade sovit länge, drack en kanna kaffe för att bli lugn och fokuserad, låste om mig i sovrummet, satte antibrushörlurarna i öronen (och Juan sysselsatte ungarna). Sen startade jag testerna. Det är så sjukt, för ibland lyckas jag fokusera mig någorlunda och då kan jag få typ 100 % på prov, sen andra prov där jag inte ens kunnat läsa en halv mening utan att tappa fokus har jag blivit underkänd på. Kan förklara varför jag hade MVG i vissa ämnen i skolan (de jag tyckte var sjuk intressanta), medan jag fick kämpa mig till ett G i andra ämnen där det var totalt omöjligt att fokusera. Anyways. Jag gjorde testerna och fick rapport direkt efter. Min profil blev mer eller mindre exakt det som de skrev att de sökte till tjänsten och sen testet som mäter ledarskap/beslutsfattande/logiskt/abstrakt tänkande (problemlösning) fick jag väldigt bra på. I skarpa lägen om jag lyckas fokusera kan jag vara grym på de bitarna. I andra lägen får jag psykbryt inne på ICA för jag inte vet om jag ska välja vanilj- eller jordgubbsyoghurt typ 😂🤦🏼‍♀️

Jag fick upp mina förhoppningar efter testerna och tänkte att jag kanske ändå får jobbet. Sen fick jag smått panik över att jag kommer bli så så besviken om jag inte får det. Konkurrensen är hög. Och jag har en jobbig känsla av att jag kommer fucka upp det någonstans på vägen. Sen läste jag ett peppande sms från Lidde och hon fick mig att se det från ett annat perspektiv. Hon har så rätt. Jag måste sluta tänk på vad som varit och se detta som en ny möjlighet. Jag kan, jag är smart och jag vet innerst inne vad jag går för när jag gör något som jag brinner för. Det är nog två till intervjuer, men jag lovar att berätta mer sen.

Zeina körde spontant förbi och skrev om jag inte ville komma ner på en cigg. Vi möttes på parkeringen, sen åt vi nutella kakor i hennes bil och snackade en stund. Det mindre bra var att jag hade glömt att jag skulle vara med Juan idag! Vi skulle ha en hemma-dejt haha och jag fucking glömde! Vi har nämt det av och till hela dagen, hur fan kunde jag glömma! Fick sjukt dåligt samvete. Han sa han inte var sur och sitter och spelar nu.. men jag tror han är lite sur.

Gillar