Klippte sig själv

Jag sitter i köket, äter vaniljedrömmar och dricker mjölk. Mjölk och kakor, så jävla gott. Så fort barnen somnar, letar jag alltid genom köket och trycker i mig allt sött jag hittar haha Antar att jag inte är den enda föräldern som gör så?

Idag hade jag barnen hemma, Gabriel hade feber i helgen så han fick stanna hemma idag också. Vi behövde sysselsätta oss, så vi hjälptes åt att rensa ut lite bland deras leksaker. Speciellt Gabbe älskar att göra sånt. Sen har vi bara myst framför tv och det vanliga.. pussel, memory, rita och lite annat. På kvällen klippte jag Isolde. För någon vecka sen tog lilla damen min en sax mitt framför ögonen på mig och klippte av en stor del av sitt hår på sidan. Jag som har kämpat med hennes hår! Hon har så fina lockar och det hade blivit jämnlångt och så fint (och det tog sån tid, hennes hår växer så sakta!). Oh well. Jag lät det i alla fall lägga sig lite och idag klippte jag till det så att det inte syns så mycket. Det blev faktiskt väldigt fint och behövde inte klippa så mycket alls.

Juan gjorde en sjukt god middag idag, någon sorts pasta och en sallad av vitkål (I made the salad 😁). Okej.. inser nu när jag ser bilden att det inte alls ser gott ut, men det var det.. och salladen glömde jag fota haha

Ostkaka till efterrätt 😋

Nu ska jag lägga mig, har varit sjukt trött rakt genom hela dagen, vill bara krypa ner under täcket nu. Blir lite stressad av att mina inlägg är så trista nu. Jag brukar ha massor att skriva, men just nu är jag helt off. Jag har lite svårt att komma ur denna sinnestämning för tillfället, jag känner mig väldigt låg. Men jag ska försöka att ändå skriva regelbundet, sen får det bli vad det blir. Jag mår bra av skriva och jag avskyr själv uppehåll på bloggar.

Nåväl, sov gott!

Gillar