Kompromiss - spelhörna

Vad vi har fixat denna helgen! Rensat och rensat och rensat. Det var fullt i vårt vindsförråd och imorgon kommer det stora containrar till området så vi ska passa på att slänga allt skit.

Gissa om barnen hade kul!

Det blev också en vända till Ikea. Köpte ett nytt litet skrivbord, men såklart kändes det inte rätt när vi kom hem så imorgon efter jobb ska vi åka och byta det. Det är typiskt mig haha Juan räknar numera alltid när vi köper något att det blir 1-2 vändor till för att byta har jag märkt. Ibland har jag bytt så många gånger att det faktiskt känns pinsamt i affären. Men men, det måste kännas rätt.

Detta köpte vi.

Och detta ska vi byta till.

Tror det nedan kommer passa mycket bättre. Det ska stå mellan hallen och vardagsrummet typ, vill ändå det ska vara stilrent och inte för mycket skrivbords-känsla över det. Tanken är att Juan kan ha sin speldator där, men ska man ha t ex gäster över och vill ha det fint kan man bara plocka undan den och så har man ett fint litet skrivbord/sidobord istället. Kompromiss mina vänner haha (vi har debatterat om detta i snart 2 år, jag blir knäpp på hans spel grejer på vårt vardagsrumsbord) ‍♀️

Gillar