Kontraster & påskpynt

Så underbart det är ute! Det är vår PÅ RIKTIGT. Strax efter frukost gick jag ner med barnen till lekplatsen sidan om oss. Barnen lekte och jag tog mitt morgon-kaffe i solen.

Skitiga sneakers och mom-jeans. Älskar kontrasterna i mitt liv, de har ökat sen jag blev mamma. Ju mer mamma jag är, ju mer Jojo behöver jag också vara. Det är som att det automatisk regleras. Antar att de är för att människan har ett behov av balans, någon form av jämnvikt.

​Isolde klär sig själv

Efter lunch gick Juan ut med barnen och svärmor. Jag passade på att ta en runda på Mobilia. Fixade en del nödvändiga grejer och köpte hem lite påskpynt och påskgodis till barnens påskägg. När jag kom hem blev det städ, men sen började jag må dåligt igen. Är fortfarande förkyld och känner mig matt av och till. Nu längtar jag bara efter kvällen. Sjunka ihop i soffan och kolla på film. Oh förresten, om en stund levereras hallmattan!

Jag vet, så tråkigt med vitt, men alla fina färger var slut så här i sista minuten.. det blev gula tulpaner i köket i alla fall :)

Gillar